MALATYA / BATTALGAZİ - Şehit Ahmet Özbulut İlkokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sınıf öğretmenimiz Öznur UZUNYOL'UN  hazırladığı programla ve tüm öğretmenlerimizin katkılarıyla coşkuyla kutlandı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. Yılı okulumuz öğretmeni Dilek ÖZELÇİ'nin hazırladığı programla gerçekleştirildi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuz öğretmenleri Yusuf YILMAZ ve Dursun GÜRSES tarafından hazırlanan programla gerçekleşti.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü okulumuz öğretmenlerinden Yusuf YILMAZ ve Emre BOYRAZ'ın hazırladığı programla Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikal edişinin 85. yılında tüm yurtta olduğu gibi büyük bir özlemle andık.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan programla coşkuyla kutlandı.

Ekm

Deprem tatbikatı Sivil Savunma Kulübü öğretmenleri tarafından başarılı bir şekilde yapıldı.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuz 4/A sınıf öğretmeni Hanife DOĞANŞAHİN'İN hazırladığı programla kutlandı.